Γρίλια γκριλ: ποικιλίες και οφέλη | thefreepatriot.org

Γρίλια γκριλ: ποικιλίες και οφέλη

Η αγορά προσφέρει ένα ευρύ φάσμα συσκευών πλέξης, οι οποίες είναι εγκατεστημένες σε μπάρμπεκιου και μπάρμπεκιου και αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα τους. Λόγω της μεγάλης ποικιλίας των μοντέλων, πρέπει να ξέρετε πώς να επιλέξετε μια ψησταριά, επειδή η ποιότητα του παρασκευασμένου προϊόντος εξαρτάται από την σωστή αγορά. Πρέπει να προσέξετε τις παραμέτρους και τα σχήματα, καθώς και το υλικό από το οποίο κατασκευάζονται τα αξεσουάρ. Ένα σημαντικό κριτήριο επιλογής είναι η τιμή, ανάλογα με τις παραπάνω παραμέτρους.

Ψησταριά με αντιολισθητική επίστρωση

Παρά το γεγονός ότι όλα τα αξεσουάρ έχουν σχεδιαστεί για να εκτελούν μια μόνο λειτουργία - το μαγείρεμα σε μια ανοιχτή φωτιά - θα πρέπει να είναι άνετα και να πληρούν τις απαιτήσεις που τους παρουσιάζονται. Μόνο αφού εξετάσαμε κάθε τύπο προσαρμογής, θα καταστεί δυνατή η κατανόηση της επιλογής που είναι καλύτερο να αγοραστεί.

Ψησταριά για μπάρμπεκιου

Τύποι σχάρων

Με τη σχεδίασή του, η σχάρα για το φούρνο είναι:

 • Δύο-αεροπλάνο φτιαγμένο από κάθε άλλο πλέγμα, στερεωμένο με ειδικό δακτύλιο.
 • Μονοεπίπεδο για φούρνους - ενσωματωμένη σχάρα-σχάρα.

Στο πρώτο μοντέλο, τα προϊόντα βρίσκονται μεταξύ των πλεγμάτων. Τα προϊόντα είναι κατάλληλα να γυρίσουν, πράγμα που σας επιτρέπει να τηγανίζετε το πιάτο και από τις δύο πλευρές. Αυτά τα χαρακτηριστικά απουσιάζουν από τα δεύτερα μοντέλα, οπότε παρέχονται με ειδικές συσκευές - πιρούνια και λεπίδες.

Ψήσιμο σιδερώματος για ψήσιμο στη σχάρα

Με τη μορφή, τα εξαρτήματα δεν είναι μόνο ορθογώνια και τετράγωνα, αλλά και στρογγυλά και ωοειδή. Για την κατασκευή τους χρησιμοποιούνται διάφορα υλικά: χάλυβας, χυτοσίδηρος, αλουμίνιο, ανοξείδωτο χάλυβα.

Ψησταριά δύο επιπέδων για ψησίματα

Πλαστά προϊόντα

Η σχάρα από σφυρήλατο σίδερο γίνεται κατά κύριο λόγο στην τάξη, κάτω από ορισμένες παραμέτρους και σχήματα του κλιβάνου ή άλλης συσκευής. Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα τέτοιων εξαρτημάτων είναι ένα μεγάλο πάχος από μέταλλο (από 8 mm), το οποίο εξασφαλίζει καλή θέρμανση του προϊόντος. Χάρη στην ειδική θερμική επεξεργασία, οι συσκευές γίνονται ασφαλείς, μπορούν να μαγειρευτούν οποιαδήποτε πιάτα σε ανοιχτή φωτιά και χωρίς να βλάψουν την υγεία.

1

Ο σχεδιασμός εξασφαλίζει την ύπαρξη διπλών λαβών, χάρη στις οποίες η συσκευή τοποθετείται άνετα στη φωτιά και αφαιρείται.

Ψησταριά ψησταριάς

Προϊόντα σιδήρου

Πρακτικό είναι το πλέγμα από χυτοσίδηρο για ψησίματα, αφού το μέταλλο έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά. Τα θερμικά χαρακτηριστικά της υπερβαίνουν ακόμη και την ποιότητα των χοντρών ράβδων χάλυβα. Το θετικό είναι ότι η σιδερένια σχάρα για τη σχάρα δεν απαιτεί προθέρμανση - το κρέας και τα τρόφιμα πρέπει να τοποθετηθούν ταυτόχρονα. Ως αποτέλεσμα της ταυτόχρονης θέρμανσης του καθαρού και του ημικατεργασμένου προϊόντος κρέατος, το παρασκευασμένο πιάτο έχει ένα ιδιαίτερο άρωμα και χυμό.

Ωστόσο, ρίχνει σχάρα του σιδήρου για την σχάρα έχει ένα μικρό μειονέκτημα: λόγω της ταχείας θέρμανσης της έκθεσης στη θερμότητα μετατρέπεται βραχύβια και, ως εκ τούτου, μεγάλα κομμάτια κρέατος, αν και θα έχει ένα υπέροχο κρούστα και ταινίες από το δίκτυο, αλλά θα παραμείνει λίγο ωμά. Μπορείτε να διορθώσετε αυτή τη θέση συμπληρώνοντας το ψήσιμο στο φούρνο ή σε μια κατσαρόλα κάτω από το καπάκι. Αυτό το πιάτο θα λάβει ήδη την απαραίτητη ποσότητα γεύσης από τους καυτούς άνθρακες και συνεπώς δεν θα χάσει τα χαρακτηριστικά γεύσης του.

Πλέγμα σχάρας από χυτοσίδηρο

Πλέγμα σχάρας από χυτοσίδηρο:

 • έχουν ένα μεγάλο βάρος?
 • εγκαθίστανται σε συνολικά φορητές κατασκευές, φούρνους ή στάσιμους κλιβάνους.
 • Μην υποστείτε διάβρωση.
 • δεν απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή - η επιφάνεια απορροφά το λίπος καλά.

Για να έχετε ένα προστατευτικό στρώμα λίπους, μετά το πρώτο τηγάνισμα, η επιφάνεια καθαρίζεται από καμένη τροφή και πλένεται με ζεστό νερό.

Σχάρα από σφυρήλατο σίδερο

Αξεσουάρ ανοξείδωτου χάλυβα

Η σχάρα για ψησταριά από ανοξείδωτο χάλυβα είναι σε μεγάλη ζήτηση. Τα πλεονεκτήματά του είναι:

 • σε χρηστικότητα;
 • μικρό βάρος;
 • πρακτικότητα ·
 • χαμηλή τιμή σε σύγκριση με χυτοσίδηρο και πλαστά ανάλογα.

Παρά τη δημοτικότητά του, τα προϊόντα από ανοξείδωτο χάλυβα για τη διάρκεια της λειτουργίας της λίγο κατώτερο από πλαστά και ρίχνει τα εξαρτήματα σιδήρου, όπως το πέρασμα του χρόνου επιφάνειά τους αρχίζει να οξειδώνουν και την απελευθέρωση επικίνδυνων ουσιών, έτσι ώστε να είναι επιθυμητό να μην χρησιμοποιήσετε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Προϊόντα αλουμινίου

Η σχάρα χυτού αλουμινίου για ψησίματα είναι κατασκευασμένη από κράμα ποιότητας σύμφωνα με την GOST. Το πάχος της συσκευής είναι 10 mm. Αυτό το προϊόν είναι εύκολο να καθαριστεί από καύση ξύλου ή καθαριστικό. Πλέγμα αλουμινίου για ψησίματα - ιδανικό για το μαγείρεμα διαφορετικών πιάτων σε ανοικτή φωτιά.

Γκριλ γκριλ

Συσκευές με μη κολλητική επικάλυψη

Στην πώληση υπάρχουν αξεσουάρ με αντικολλητική επίστρωση, αλλά πρέπει να επιλέγονται πολύ προσεκτικά. Η επιφάνεια, που γειτνιάζουν με τα προϊόντα πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας και τη συνεχή επίδραση των συσκευών γυμνή φλόγα με αντικολλητική επίστρωση για να χάσει τις περιβαλλοντικές επιδόσεις και το φαγητό του μπορεί να πάρει επιβλαβείς ουσίες.

Μια μεγάλη σχάρα με μια αντικολλητική επικάλυψη, στην οποία μπορείτε να προετοιμάσετε γρήγορα χρήσιμα και αγαπημένα πιάτα, είναι δημοφιλής.

Χαλί για ψήσιμο στη σχάρα

Γενικές συσκευές

Μια καθολική σχάρα-σχάρα είναι πολύ απαιτητική - μπορεί να είναι:

 • αρθρωτή μικρή μπρουζέ;
 • φούρνος-μπάρμπεκιου (φορητή ή σταθερή δομή);
 • τη σχάρα.

Ψησταριά για μπάρμπεκιου

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτών των αξεσουάρ είναι η διαθεσιμότητα στυλό:

 • Μπροστινό μέρος - ένα μακρύ υπάρχει στις συσκευές μικρών στην περιοχή και δύο μακρύς έχει μια ψησταριά ψησταριά.
 • Πλευρά - δύο σύντομα (που χρησιμοποιούνται όταν δεν υπάρχουν πλευρικά τοιχώματα στη συσκευή).

Ένα καθολικό μοντέλο είναι η σχάρα σχάρας με αφαιρούμενη λαβή. Αυτό το μοντέλο έχει απεριόριστο εύρος. Το πλεονέκτημα της αφαιρούμενης δομής είναι η κατάλληλη αποθήκευση και είναι ιδανικό για ένα πικνίκ εκδρομών.

Ψησταριά για ψησταριά από ανοξείδωτο χάλυβα

Μπρασερί

Μέθοδοι καθαρισμού της επιφάνειας σχάρας σχάρας

Διαφορετικά υλικά των συσκευών απαιτούν κάποια προσοχή, αλλά πώς να καθαρίσετε τη σχάρα εάν είναι μη κολλητική. Για να καθαρίσετε ένα τέτοιο προϊόν, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μεταλλικές βούρτσες, καθώς σπάει το στρώμα Teflon και αυτό δεν είναι ασφαλές για την υγεία.

Πλέγμα για ψησίματα

Ψησταριά σχάρας από χάλυβα

Πώς να πλύνετε τη σχάρα από ανοξείδωτο χάλυβα; Αυτό το προϊόν είναι διαφορετική απλή φροντίδα - το απορρυπαντικό πλένει εύκολα καμένο τρόφιμο.

Μένει να μάθουμε πώς να καθαρίζουμε τη σχάρα από το χυτοσίδηρο και τον χάλυβα (σφυρήλατο). Το υλικό είναι ανθεκτικό στις μηχανικές επιδράσεις, έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ξύστρα και μια τραχιά βούρτσα.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

28 − = 20

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: