Keittiö maalaistyyliin (50 kuvaa): tyylikäs maalaismainen sisustus | thefreepatriot.org

Keittiö maalaistyyliin (50 kuvaa): tyylikäs maalaismainen sisustus

Maa on peräisin 1900-luvun puolivälistä. Tänä aikana tyyli alkoi saada suosio Amerikassa. Sitten maalaistyylinen ilmapiiri muistutti amerikkalaisen karjatilan koristelua. Alusta lähtien se ei silti menetä suosiotaan. Jopa nykyään, kun on olemassa monia muita suuntauksia, jotka sopivat nykyaikaisempaan tekniikan ja kehityksen aikakauteen, maaseututyyli pysyy yhä kannattajinaan. Tietenkin maan tyyli on muuttunut ajan vaikutuksen alaisena ja se on jonkinlainen integraatio. Houkuttelevuuden todellinen salaisuus on hänen erityisessä hengellisessä ilmapiirissään. Ainoastaan ​​maa liittyy ideaalisesti lämmin, hieman romanttinen ja välttämättä perhepesän käsite.

Pieni valo keittiö maalaistyyliin

Maata pidetään viihtyisimpänä ja kodityylinä. Paljon epithets liittyy siihen: maalaismainen, luonnollinen, viihtyisä. Keittiö, joka on maan tyyli, voi olla erinomainen ratkaisu molemmissa huoneistoissa, jotka ovat suuruudeltaan ja kylärakennukselle. Keittiöhuoneen suunnitteluun sopivat kaikki etniset motiivit - amerikkalaisesta ranchista Venäjän kyytiin.

Ympäristömateriaalit, jotka muodostavat maatyylin käsitteen olennaisuuden, näyttävät mahdollisimman hyviltä tiloissa, joilla on utilitaristinen moraali ja merkitys. Keittiötila on talon sydän, joka on järjestettävä niin, että se on yhtä kätevä ja ergonominen kuin mahdollista. Loppujen lopuksi se on keittiönvartijoiden keittiö, joka luo kulinaarisia mestariteoksia, joten keittiön ilmapiirin pitäisi olla äärimmäisen inspiroiva. Lisäksi keittiö on erityinen huone, joka pystyy keräämään yhteen pöytään koko perheen lisäksi myös läheiset sukulaiset ja ystävät.

U-muotoinen beige-keittiö maalaistyyliin

Keittiön sisustuksen pääteeman valinta maalaistyyliin

Ennen keittiön sisustusta maan tyyliin, päätä sen pääteemasta, koska sillä on omat ominaisuutensa kussakin maassa.

  • Englannissa maa eroaa jossain määrin kunnossa ja jopa tarkkana, vaikka se on erittäin kätevä ja erittäin toimiva. Tällainen keittiö ei siedä mitään tarpeetonta, vain välttämättömiä, poikkeuksetta luontaisia ​​ja ekologisia huonekaluja, jotka toteutetaan mieluiten vaaleissa väreissä ja välttämättä pehmeillä verhoiluilla.
  • Italiassa maaseudun tyyli mieluummin karkeista huonekaluista kovaa ja kallista puuta, kuten tammia tai kirsikkaa. Suoraan ruoanvalmistukseen tarvitaan erityistä huomiota. Yksi onnistuneimmista esimerkkeistä toimii massiivisena huppu, joka on stiloituna savupiipuna.
  • Mutta Saksassa he ovat ehdottoman välinpitämättömiä punaisen raskaspuulle. Saksalaiset haluavat asettaa vaalean, päärynän tai ruusupuun vaaleissa väreissä. Huonekalujen julkisivu on yleensä maalattu pehmeillä pehmeillä väreillä, kuten sulatettua maitoa ja vaniljaa, keho on tylsä ​​ja suljettu.
  • Ranskan maa on todella iloinen tyyli, joka on valmis sisällyttämään eniten iloisia ja kirkkaita värejä (kultainen, kirkkaan sininen, laventelin sävyt jne.). Kasvimustat, valtava määrä maljakoita ja koreja sekä muita sielunlämmittimiä ovat kaikki ranskalaisia.
  • Skandinaavisen maan tärkein ominaisuus on kevyiden viileiden värien ilmapiiri, jonka etuna on valon heijastuminen. Mutta ei ole lainkaan kiellettyä laimentaa hieman kylmä ilmapiiri kirkkaalla punaisella tai sinisellä aksentilla. Huonekalujen esineet ovat lähes olemattomia, mutta kaikki kalusteet ovat erittäin toimivia ja käteviä.
  • Amerikkalaiselle maaseudulle tyypilliselle keittiölle on tunnusomaista massiiviset, karkeat huonekalut ja melkein täydellinen tekstiilien puuttuminen. Mutta amerikkalaiset arvostavat käsintehtyjä asioita, tyynyjä, mattoja ja muita tarvikkeita käsityönä.
  • Venäjän maa yleisesti ottaen muistuttaa vanhaa venäläistä mökkiä. Saadaksesi tilaa venäläisen maan hengessä, tarvitset korkeintaan käsittelemättömän puun, karkeat tekstiilit ja erilaiset puiset lisävarusteet. Todellinen venäläinen liesi on ihme, joten jos se on talossa, älä pura sitä lainkaan. Se tulee tämän tyylin tärkein koristeellinen elementti.
  • Sveitsin maaseutu rakastaa, kun huone on täynnä päivänvaloa, sisustuksessa tuntuu lämpimät ja vaaleat värit. Keinotekoisten materiaalien pakollinen puuttuminen ja kaikki, jotka voivat muistuttaa kaupungin turhuutta ja elämän kitkerää vauhtia, vain luonnonmateriaaleja ja luonnollisia motiiveja, ei ole mitään ylimääräistä sisustusta.
Kermanvihreä maalaistyylinen keittiö
Kermanvalkoinen keittiö maalaistalossa saarella ja baaritiski
Corner keittiö maalaistyyliin
Saaristomeren keittiö
Valkoinen ja sininen maa keittiö
Musta ja ruskea keittiö asetettu maalaistyyliin

Beige ja ruskea keittiö maalaistyyliin
Ruskea keittiö maan tyyliin baariteline
Valkoinen ja ruskea keittiö maalaistyyliin

layout

Kuinka oikein suunnitella keittiötilojen tilanne enimmillään isäntänä? Maa-tyyli mieluummin suora tai suora asettelu. Tämä layout on melko käytännöllinen vaihtoehto mihin tahansa kokoiseen keittiöön, joka sopii pienimmillekin huoneille. Työskentely kolmio (liesi, työpöytä, pesuallas) on yksinkertainen layout on samassa linj
assa, ja kaapit, jääkaappi ja kodinkoneet toisella. No, jos niiden välinen etäisyys vähennetään minimiin, muutoin ruoanvalmistusprosessi voi tulla erittäin tylsiä.

Corner ruskea asetettu keittiö tyyliin maan

Kulmavaihdon tapauksessa huonekalut ja laitteet sijaitsevat vierekkäisten seinien vieressä. Sitä pidetään kätevimpänä ja suosittuna, koska yksi huoneen kulmista muuttuu toimivaksi ergonomiseksi vyöhykkeeksi. Se on erittäin kätevä, että emäntä kokki tällaisessa keittiössä. Koko työprosessi on samassa tasossa, sinun ei tarvitse juosta missään, sinun täytyy vain tavoittaa.

Siinä tapauksessa, että huone on huomattava, on järkevää ajatella saaren asettelua, jossa kirjoituspöytä sijoitetaan keskelle huonetta, ja kaikki kalusteet ja kodinkoneet sijaitsevat siististi seinillä. Tämä on edullisin vaihtoehto keittiölle, jota valmistaa useampi kuin yksi emäntä, joka on ihanteellinen päivällisen valmistukseen.

Keittiö maalaistyyliin suurella saarella

Maan tyylin keittiön on välttämättä oltava kirkas ja aurinkoinen, joten suuret ikkunat, joiden läpi tunkeutuu valtava määrä päiväkohtaista hajallaan olevaa valoa, ovat tavattoman mahdottomia. Keinotekoisen valaistuksen pitäisi olla lämmin ja viihtyisä, keittiömaa ei pidä valaistuksesta, kylmästä valosta. Jotta valaistus jakautuisi hyvin, olisi oltava useita valaisimia. Tehokkaimmat tulisi sijoittaa lähemmäksi keskeistä työtehtävää. Maan tyylin keittiössä on oltava ominaisuus, joka on iso riipus kattokruunu ruokapöydän yläpuolella.

Viihtyisä ruokakulttuuri maalaistyyliin, jossa on ruokapöytä
Valkoinen ja ruskea keittiön sisustus maalaistyyliin
Puinen keittiön maalaustyyli
Beige ruskea keittiö asetettu maalaistyyliin
Oranssi-ruskeat keittiökalusteet maalaistyyliin
Valkoinen ja vihreä keittiö maalaistyyliin
Kodikas keittiö-ruokasali maalaistyyliin

Väri keittiön tyyli

Maalaustyylin keittiötilan väriratkaisun pitäisi olla rauhallinen pastellisävyinen. Kirkkaat värit, rohkeat yhdistelmät, kiilto - tämä on tabu roomalaiseen tyyliin. Keittiöympäristön ihanteellinen väri on ruskea ja valkoinen sekä niiden johdannaiset: kullankeltainen, suklaa, terrakotta, kerma, beige, norsunluu.

Valkoinen, harmaa ja ruskea keittiön sisustuksessa maan tyyliin

Valitse 3 samankaltaista väriä ja laita ne hyvin merkityksellisiksi maassa, jossa on pehmeä sininen tai vaaleanvihreä väri. Älä liioittele sitä, synkkä ja pimeä huone täysin ristiriidassa tyylin peruskonseptin kanssa. Pimeiden seinien taustalla ei missään tapauksessa pitäisi asentaa huonekaluja tummille sävyille. Tummanruskeat seinät yhdistetään parhaiten kermaan tai kultaisiin huonekaluihin. Tämä tilanne ja näyttää tyylikkäämmältä ja visuaalisesti lisää puuttuvaa tilaa.

Eri ruskeat sävyt keittiössä maalaistyyliin
Valkoinen, kerma ja punainen keittiön sisustuksessa maan tyyliin
Valkoinen keittiö asetettu maalaistyyliin
Pieni keittiö maalaistyyliin vaaleissa väreissä
Beige ja harmaa keittiö maalaistyyliin
Beige and white asetettu maalaistyyliin
Beige ja vihreä keittiö maalaistyyliin
Vihreä, ruskea ja valkoinen keittiön sisätiloissa
Ruskea ja valkoinen keittiö maalaistyyliin
Valkoinen ja ruskea kulma keittiö asetettu maalaistyyliin

Maalaustyylin keittiön viimeistelymateriaalit

Perinteisesti huoneen viimeistely alkaa katosta ja keittiöhuone ei ole poikkeus. Mutta valitettavasti tämä on melkein ainoa tyyli, jossa nykyaikaiset venytysrajat eivät ehdottomasti ole asianmukaisia. Paras vaihtoehto maaseudun tyyliin on puun leikkaus hätätilanteessa, jopa tavallinen kipsi tai maalaus. Suunnittelijoiden suosikki muotoilu on hirsien, levyjen tai palkkien jäljitelmä. Mutta älä kiirehdä, on erittäin tärkeää ottaa huomioon pääaiheet, koska eurooppalaiset ovat teksturoiduista kipsi- ja stukkilaaduista kiinnostuneita.

Parketti, laatat ja maalaus maalaustyylisessä kevyessä keittiössä

Lattianpäällyste ei myöskään saa olla yleisen käsitteen takana. Ihanteellinen vaihtoehto hänelle on parkettilevy tai lauta, lakattu. Mutta joissakin tapauksissa keraamiset laatat ja jopa puun jäljittelevä kivi.

1

Tärkeintä ei pitäisi olla, joten se on kiiltävää pintaa. Pienellä rahavirralla irtoavat myös seinät, joissa on päällystetty vuori tai peitetty taustakuvio, joka jäljittelee tiiliä tai puuta. Silti vaihtoehtoina - kuvioitu tai tavallinen kipsi. Kun keksit älykkyyttä ja mielikuvitusta, voit muodostaa seinien koristelun omiin käsiisi, jotta paikoissa voidaan nähdä tiilimuuraus.

Beige seinät keittiössä maan tyyliin
Valkoiset puuseinät ja ruskea kerros keittiössä maan tyyliin
Kermainen valkoinen kodikas keittiö
Beige ja ruskea puun ja kivien keittiö
Ruskea ja valkoinen keittiö
Tiiliseinä keittiössä maan tyyliin
Tiiliseinät ja valkoinen-ruskea setti keittiössä maan tyyliin
Kerma ruskea maalaistyylinen keittiö niemimaalla

Keittiön huonekalut maalaistyyliin

Maalaustyylisten huonekalujen esineet erotetaan tahallisella halveksuvuudella ja jopa huolimattomuudella. Kaikkien huonekalujen tulee olla joko puisia tai luonnollista puuta. Ehdottomasti ei pretentiousness, glamour ja immodesty.

Pieni ruskea setti maalaistyyliin

Huonekalujen vähäinen pintakäsittely, lasimaalaukset, veistos tai maalaus - maan tyyli odottaa sinua. Lähinnä maaseudun keittiössä painopiste on ruokapöydässä ja tulisija. Ihanteellisessa tapauksessa, jos huoneessa on todellinen uuni, ellei, niin sähkö takka tekee.

Vielä entourage-tyyli voi lisätä vintage-huonekaluja tai huonekaluja retrotyylillä. Ja sisustuksen viihtyisäksi maalaistyyliin tarvitaan vanhat astiat, astiat, lautaset ja ruukut - juuri sitä tarvitset mukavassa ja lämpimässä keittiössä.

Vintage huonekalut keittiössä maan tyyliin
Vintage huonekalut keittiössä maan tyyliin
Kermakalusteet keittiössä maan tyyliin
Tehdä ruokasali maalaistyyliin
Valkoinen julkisivu keittiön asetelmassa maalaistyyliin
Tiili sisustus keittiössä maalaistyyliin
Vaalean vihreä esiliina keittiössä maan tyyliin
Pieni kulma-keittiö, joka on maalaistyyli
Sisustus seinät kivi keittiössä maalaistyyliin
Valkoinen ja ruskea keittiön sisustus maan
1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 62 = 66

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: